Kaikenkarvaisten maailma


Meistä

Tervetuloa Kaikenkarvaisten maailmaan, suomalaiseen lemmikkieläintuotteiden maahantuonti- ja tukkumyyntiliikkeeseen. Olemme tarjonneet laadukkaita ruokia ja tarvikkeita lemmikkiystäville jo vuodesta 1986.

Liiketoimintamme perustuu monipuoliseen tuotevalikoimaan ja asiantuntevaan palveluun sekä pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa.  Oma kuljetuspalvelumme hoitaa toimitukset kustannustehokkaasti jälleenmyyjillemme eteläisessä Suomessa.
 
Tuotteitamme löydät hyvin varustetuista lemmikkieläintarvikeliikkeistä, tavarataloista sekä eläinlääkäreiltä ympäri Suomen.

Tuotteemme

Yhteistyömme kulmakivet ja tavoitteet

Yrityksemme tarjoaa laadukkaita ja ainutlaatuisia lemmikkieläintuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Pitkäaikaiset ja vahvat kumppanuudet toimittajiemme kanssa takaavat nopeat ja jatkuvat toimitukset, mikä puolestaan varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Lisäksi meillä on tavoitteena luoda pitkäkestoisia kumppanuuksia jälleenmyyjiemme kanssa. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa mahdollisuutta laajentaa valikoimaanne ainutlaatuisilla tuotteilla ja rakentaa vankkaa luottamusta asiakaskuntaanne. 

Liity joukkoomme ja ole osa menestyksekästä yhteistyötä, joka perustuu keskinäiseen kunnioitukseen ja kasvuun!
 

Tule jälleenmyyjäksi

Tuotevalikoimamme 

Monipuolinen valikoimamme kattaa korkealaatuiset ruoat ja lemmikkitarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille ja linnuille. Kolme merkittävintä tuoteryhmäämme ovat erikoisruokavaliot koirille ja kissoille, kuivatut elin-, liha- ja luutuotteet sekä ulkolintutuotteet. 

Valikoimassamme on yli 1400 tuotetta ja pyrimme jatkuvasti yhteistyössä alan parhaiden toimittajien kanssa laajentamaan valikoimaamme lemmikkien ruoka- ja tarvikemarkkinoilla. Tavoitteenamme on tarjota entistä korkeatasoisempia laatutuotteita asiakkaillemme.

Tuotemerkkimme