Amanova

Ravitsemusasiantuntijoiden ja eläinlääkäreiden yhteistyössä 
kehittämät erittäin korkealaatuiset kuiva- ja märkäruoat kissoille ja koirille.


100 % tuoretta lihaa - 
0 % lihajauhoja ja vain luonnollisia ainesosia

 

Amanova edustaa Visánin uutta, entistä lihaisampaa lemmikkiruoka-tuoteperhettä, josta löydät huippulaatuiset erityisruokavaliot lemmikillesi. Amanova-tuotteet valmistetaan yhteistyössä kokeneiden ravitsemus-asiantuntijoiden ja eläinlääkäreiden kanssa, varmistaen korkean laadun ja ravitsemuksellisen tasapainon.

Tuotteissa ei käytetä lainkaan lihajauhoa tai kuivattua lihaa, vaan kaikki ainesosat ovat peräisin 100 % tuoreesta lihasta. Lisäksi tuotteet eivät sisällä vehnää, soijaa eikä maissia.

Amanova ruoat valmistetaan hidaskypsennysmenetelmällä, mikä säilyttää ravinteet, maut ja mehukkuuden optimaalisesti. Tämä prosessi tekee lihasta erityisen murean ja herkullisen, tarjoten lemmikillesi parasta mahdollista ravintoa.

Kuivaruoat koirille     

 Märkäruoat koirille    

Dental tuotteet koirille

Kuivaruoat kissoille   

Märkäruoat kissoille   

Jälleenmyyjät

r

Amanova 
koirille
 

Amanova koiran kuivaruoat 

100 % tuoretta lihaa ja täyttä makua!

 

Amanovan tuotteet valmistetaan 100% tuoreesta lihasta ja tuotteissa ei käytetä lainkaan lihajauhoa tai kuivattua lihaa. 

Ruoat valmistetaan hidaskypsennysmenetelmällä ja tämä prosessi tekee lihasta erityisen mureaa ja herkullista. Tuore liha ja hidas kypsennys takaavat myös proteiinien korkean laadun, ravintoaineiden paremman säilyvyyden sekä ruoan maistuvuuden.  Tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja. 

Tuotteet eivät sisällä vehnää, soijaa eikä maissia. Kuivaruokavalikoima kattaa hypoallergiset, viljattomat, vähärasvaiset ja vähäviljaiset vaihtoehdot. Jokainen resepti on rikastettu monipuolisilla superfoodeilla ja valmistettu 100 % luonnollisista hedelmistä ja vihanneksista ilman keinotekoisia maku-, väri- tai lisäaineita. Reseptit on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen suhteen proteiineja ja hiilihydraatteja, jotka tukevat koiran optimaalista ravitsemusta.

Tuotesarja tarjoaa täydellisen ratkaisun kaiken kokoisille ja ikäisille koirille sekä erityistarpeisiin, kuten herkälle vatsalle, intoleransseille, allergioille ja nivelongelmille. Valikoimasta löytyy myös vaihtoehtoja nirsoille syöjille ja painonhallintaan.

Pakkauskoot: 800g, 2 kg, 7 kg, 10 kg ja 12 kg


Amanova koiran märkäruoat


Amanova koirien märkäruoka täysravinnot ovat valmistettu tuoreista ja korkealuokkaisista lihoista sekä kaloista. Tuotteet sisältävät myös runsaasti eri superfoodeja, jotka auttavat mm. ylläpitämään koiran hyvinvointia, immuunijärjestelmää ja ruoansulatusta.  

 Pakkauskoot: 100 g ja 300 g


Amanova dental 


  Amanova Dental on viljaton ja helposti sulava hammasherkku, joka sisältää huolella valittuja ainesosia kuten fenkolia, lakritsijuurta, persiljaa, levää ja eukalyptusöljyä. Nämä ainesosat auttavat tehokkaasti puhdistamaan koiran hampaat, ylläpitämään suun terveyttä ja ehkäisemään bakteeripeitteen kertymistä. Lisäksi se takaa raikkaan hengityksen ja tarjoaa herkullisen maun.

Tuote on 100 % kasviperäinen ja viljaton. 

Pakkauskoko: 110 g (7 kpl, viikon annos)

Amanova 
kissoille

Amanova kissan kuivaruoat

100 % tuoretta lihaa ja täyttä makua!


 Amanovan tuotteet valmistetaan 100% tuoreesta lihasta ja tuotteissa ei käytetä lainkaan lihajauhoa tai kuivattua lihaa. 


Ruoat valmistetaan hidaskypsennysmenetelmällä ja tämä prosessi tekee lihasta erityisen mureaa ja herkullista. Tuore liha ja hidas kypsennys takaavat myös proteiinien korkean laadun, ravintoaineiden paremman säilyvyyden sekä ruoan maistuvuuden.  Tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja. 

Tuotteet eivät sisällä vehnää, soijaa eikä maissia. Kuivaruokavalikoima kattaa hypoallergiset, viljattomat, vähärasvaiset ja vähäviljaiset vaihtoehdot. Jokainen resepti on rikastettu monipuolisilla superfoodeilla ja valmistettu 100 % luonnollisista hedelmistä ja vihanneksista ilman keinotekoisia maku-, väri- tai lisäaineita. Reseptit on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen suhteen proteiineja ja hiilihydraatteja, jotka tukevat kissan optimaalista ravitsemusta.


Tuotesarjasta löytyy resepti jokaiselle kissalle, pienimmästä kissanpennusta majesteettisimpaan aikuiseen kissaeläimeen. Ruoat on suunniteltu erityisesti parantamaan kissan virtsatiejärjestelmää sekä vähentämään karvapallojen muodostumista.


Kuivaruokien pakkauskoot: 300g, 1,5 kg, 4 kg ja 6 kg

Amanova kissan märkäruoat

Amanova kissan märkäruoat tarjoavat täys- sekä täydennysravintoa ja ne valmistetaan tuoreista ja laadukkaista lihoista sekä kaloista. Tuotteet sisältävät myös runsaasti erilaisia superfoodeja, jotka edistävät kissan hyvinvointia, immuunijärjestelmää ja ruoansulatusta. Märkäruoat ovat täynnä tuoreita ja maukkaita liha- ja kalafileitä, jotka tekevät ruoasta herkullisen tuoretta.

Pakkauskoot: 70 g ja 85 g.

Amanova
jälleenmyyjät


Amanova-tuotteita on saatavilla laajalti eri jälleenmyyjiltämme ja tuotteiden saatavuus voi vaihdella jälleenmyyjittäin. Suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan liikkeeseen varmistaaksesi haluamasi tuotteen saatavuuden.  

Espoo
Lemmikkitaivas

Forssa
DogFeelGood

Helsinki 
Lemmikkikulma
Megaeläin

Karkkila
Karkkilan Eläintarvike

Klaukkala
Lemmikkieläinliike Halikatti

Kotka
Eläintarvikeliike Tottakai

Lahti
Lemmikkitarvike Riemu 

Mikkeli
Lemmikkitarvike Riemu

Tuusula
Eläintarvike Hau-Mau

Amanova

 
100 % tuore liha ja hidaskypsennysmenetelmä takaavat proteiinien korkean laadun, ravintoaineiden paremman säilyvyyden ja ruoan mehukkuuden sekä maistuvuuden. Vain luonnollisia raaka-aineita eikä keinotekoisia maku-, väri- tai lisäaineita.

Kattava valikoima täys- ja täydennysravintoja kissoille ja koirille, jotka tukevat lemmikkisi terveyttä ja hyvinvointia sen eri elämänvaiheissa. Valikoimasta löytyy herkullisia ja maukkaita ruokia niin pennuille, aikuisille sekä senioreille sekä nirsoille, ylipainoisille ja allergisille.