TROVET - Korkealaatuinen lemmikkien ruokasarja

 
Eläinlääkäreiden, ravitsemusasiantuntijoiden ja elintarviketieteilijöiden yhteistyöllä kehitetyt erittäin laadukkaat kuiva- ja märkäruoat kissoille ja koirille.


TROVET-ruokasarja tarjoaa laadukkaita täys- ja täydennysravintoja koirille, kissoille, kaneille ja marsuille. TROVET on erityisen tunnettu laajasta hypoallergisten tuotteiden valikoimastaan sekä yhden proteiininlähteen tuotteistaan. Valikoimasta löytyy myös hydrolysoituja kuivaruokia sekä kissoille että koirille. Lisäksi TROVET-tuotesarjaan kuuluu herkullisia välipaloja, jotka sopivat mainiosti yhdessä erityisruokavalioiden kanssa.

TROVET-valikoima keskittyy pääasiassa ruokatuotteisiin, jotka on suunniteltu käytettäväksi sairauksien hoidon yhteydessä. Tuotesarjasta löytyy vaihtoehtoja virtsateiden, ruoansulatuskanavan tai maksan sairauksiin sekä tuotteita nivelsairauksien ja ylipainon hoitoon.

Trovet ruoat koirille


Koiran kuivaruoat

Koiran märkäruoat

Koiran herkut

 Trovet ruoat kissoille

Kissan kuivaruoat

Kissan märkäruoat

 Eliminaatiodieetti

Unique Protein

Eliminaatiodieetin toteuttamiseksi Trovet-tuotesarjasta löytyy yhtä eläinproteiinia sisältävät märkäruoat koirille ja kissoille. Pakkauskoot: 200 g, 400 g, 800 g.

Rehulisät ja tukituotteet