Chewllagen kollageenipururullat ja -raksulastut koirille

Kollageeni on koiralle tärkeä ravintolisä


Kollageeni on koiran kehon yleisin proteiini ja on vastuussa monista tärkeistä toiminnoista, kuten luiden, ruston, nivelten, turkin ja ihon kasvusta ja uusiutumisesta. Ihmisillä kollageenin tuotanto vähenee ja kollageeniproteiinin laatu heikentyy iän myötä aiheuttaen ihon kimmoisuuden vähenemistä, nivelkipuja ja rustokudoksen kulumista, eivätkä nelijalkaiset ystävämme ole tässä suhteessa erilaisia. Kollageeni on myös tärkeä osa kasvavan ja aktiivisen koiran hyvinvointia nopeuttaen palautumista ja tukien lihaskuntoa.

kollageeni on erityisen tärkeä ravintolisä ikääntyvälle koiralle

Chewllagen kollageenipururullat ja -raksulastut


BRAVO Chewllagen kollageenipururullat ja -raksulastut ovat helppo ja maukas tapa varmistaa koirasi riittävä kollageenin saanti. Chewllagen-tuotteiden kollageeni on uutettu ruoholla ruokitun karjan nahasta, jonka jälkeen kollageeniproteiinit käsitellään pilkkomalla ne pienempiin ja helposti sulaviin osiin. 


Chewllagen-pururullat upotetaan aitoa nautaa tai kanaa sisältävään kastikkeeseen, ja rullan sisälmys on koostumukseltaan leipää muistuttavaa kollageenia – pääosin kollageeni I ja III:sta, jotka stimuloivat rustokudoksen muodostumista, vähentävät nivelkipuja ja voitelevat niveliä. Chewllagen-tuotteet ovat myös vatsaystävällisiä ja tukevat koiran suoliston terveyttä sekä edistävät suun hygieniaa ja raikastavat hengitystä.


Maahantuomme viittä erikokoista Chewllagen-tuotetta, jokaista sekä kanan että naudan makuisena. Chewllagen-pururullat ja -raksulastut ovat erittäin suosittuja eri-ikäisten ja -kokoisten koiranomistajien keskuudessa, sillä koirat rakastavat niitä, turkki kiiltää ja liikkuminen on vaivatonta! Chewllagen-tuotteita ei suositella alle 4 kuukauden ikäisille pennuille.

Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.

Kaikki Chewllagen-tuotteet saatavilla kanan ja naudan makuisinaChewllagen jälleenmyyjät


Verkkokaupat

Kärkkäinen

Eläintarvike Doggis

Findogs


Espoo

Lemmikkitaivas


Helsinki​

Eläintarvike Doggis


Kuusankoski

Kuusaan Lemmikki


Lieto

Karvakorvat


Pornainen

Eläintarvike Lysti


Rautjärvi

M Aseman Puoti


Turku

Turun Lemmikkiasema


Ähtäri

Findogs

Haluatko Chewllagen-tuotteita myös sinun kauppasi valikoimiin? Luo tunnus Jälleenmyyjäksi-sivulla, ja saat pääsyn tilausjärjestelmäämme!