Pet Clean – Lemmikkien puhdistuspyyhkeet

Pet Cleanillla pidät lemmikkisi puhtaana vaivattomasti

Tutustu Pet Clean -tuoteperheen puhdistuspyyhkeisiin! Nämä hellävaraiset, hypoallergeeniset kertakäyttöiset puhdistuspyyhkeet tarjoavat vaivattoman tavan pitää lemmikkisi puhtaana ja raikkaana ilman turhauttavaa kylpyhuoneen taistelua ja ne ovat eläinlääkäreiden hyväksymiä sisältäen luonnollisia eteerisiä öljyjä.

Puhdistuspyyhkeet ovat valmistettu vastuullisesti tuotetusta kankaasta ja soveltuvat kaikenikäisille kissoille ja koirille ja ne ovat suunniteltu erityisesti helpottamaan puhtaanapitoa pesukertojen välissä. Lisäksi ne ovat turvallisia käyttää yhdessä kirppu- ja punkkikarkotteiden kanssa. 

Pet Clean -tuotteiden kanssa vettä ei tarvita, joten nauti vaivattomasta ja huolettomasta tavasta pitää lemmikkisi puhtaana ja raikkaana!

Pet Clean tuotteet

Pet Clean kuivashampoopyyhe


Pet Clean kuivashampoopyyhe on kuin vedetön shampookylpy, jonka saippuaton vaahto pesee hellästi pois lian ja bakteerit. Kuivashampoopesu pesee lemmikkisi puhtaaksi jättäen miellyttävän tuoksun turkille. Tuote on tarkoitettu turkin puhdistukseen ja terveen turkin ylläpitoon eikä korvaa säännöllistä pesua.

Pet Clean yleispuhdistuspyyhe


Kostea ja miellyttävän tuoksuinen, hellävarainen pyyhe lemmikin päivittäiseen puhdistukseen. Pet Clean yleispuhdistuspyyhe soveltuu mm. tassujen, nenän, korvan, silmänympäryksen, pepun tai turkin puhdistukseen. Pyyhkeissä on pitkäkestoinen ja raikas tuoksu ja tuotteen pH on tasapainoitettu. Saatavilla myös 100 kappaleen pakkauksessa.

Pet Clean pepun puhdistuspyyhe


Pidä lemmikkisi peppu puhtaana Pet Clean pepun puhdistuspyyhkeiden avulla! Pepunpuhdistuspyyhkeet ovat suunniteltu erityisesti peräaukon alueen puhdistukseen ja ne edesauttavat anaalirauhasten hyvinvointia. Tuotteen sisältämä kamomilla rauhoittaa herkkää intiimialueen ihoa. Puhdistuspyyhe neutraloi epämiellyttäviä hajuja ja miedot puhdistusaineet pyyhkivät sotkut ja tahrat mukanaan.

Pet Clean silmänympärys- ja korvien puhdistuspyyhe


Pet Cleanin silmänympärys- ja korvien puhdistuspyyhkeet ovat näppärä tapa puhdistaa rähmät ja muut liat lemmikkisi pään alueelta. Ne ennaltaehkäisevät infektioita ja muita terveysongelmia silmissä ja korvissa. Kertakäyttöiset silmänympärys- ja korvien puhdistuspyyhkeet sisältävät muun muassa aloeta, jojobaa ja E-vitamiinia suojaten silmänympärysten ja korvien herkkää ihoa.

Pet Clean hampaidenpuhdistuspyyhe


Kertakäyttöiset Pet Clean hampaidenpuhdistuspyyhkeet edistävät suun terveyttä poistaen plakkia ja pahaa hajua. Monetkaan lemmikit eivät varsinaisesti rakasta hampaiden harjausta, jolloin hampaidenpuhdistuspyyhkeet ovat oiva valinta hammashygieniasta huolehtimiseen. Pet Clean hampaidenpuhdistuspyyhkeet ovat yhtä tehokas tapa puhdistaa lemmikkisi purukalusto kuin hampaiden harjaus, ja niitä suositellaan käytettäväksi kahdesti päivässä tai aina ruokailun jälkeen.

Haluatko Pet Clean -tuotteita myös sinun kauppasi valikoimiin? Luo tunnus Jälleenmyyjäksi-sivulla, ja saat pääsyn tilausjärjestelmäämme!