TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT

Tilaukset lähtevät liikkeelle 1-3 arkipäivässä.

Kuljetusvalikoimamme kattaa:

  • Oman kuljetuspalvelun
  • Lisäksi hyödynnämme rahtiliikkeitä, jotka takaavat tuotteidemme saapumisen sujuvasti
  • Noutopistepalvelu, jossa voit napata pakettisi yhtä nopeasti ja vaivattomasti
KAIKENKARVAISTEN OMA AJO

Omalla kuljetuksellamme suhaillaan ympäri Suomen! Helsingistä Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Mikkeliin ja Lappeenrantaan. 

Tilauksen ollessa yli 400 euroa (alv 0) kyyti on ilmainen. Pienemmissä tilauksissa kyydistä selviää 10 euron setelillä. 

Kuljetuspalvelumme sisältää myös tavaroiden sisään kannon, jotta tuotteiden saapuminen olisi yhtä helppoa kuin koiran hännän heiluttaminen lenkille lähtiessä. Viemme myös mukanamme tilauksen ylimääräiset pakkaukset ja tarvittaessa jopa lavat - jätämme tilan puhtaaksi kuin kissanvessan kevätsiivouksen jäljiltä.

AJOREITIT JA -AIKATAULUT

Parillisina viikkoina hurautamme Jyväskylään, Loimaalle ja Tampereelle ja parittomina viikkoina suuntaamme Turkuun, Mäntsälään ja Lappeenrantaan.

Parittomat viikot

Tiistai - Turun suunta
Keskiviikko - Mäntsälän suunta
Torstai - Lappeenrannan suunta

Parilliset viikot

Tiistai - Jyväskylän suunta
Keskiviikko - Loimaan suunta
Torstai - Tampereen suunta

Eikö reittimme aivan täsmää ovellesi, mutta olet lähellä? 
Ei hätää – ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja katsotaan saataisiinko pieni koukkaisu sinun suuntaasi järjestettyä. 

KULJETUSLIIKKEET 

Jos kyytimme ei osu kotikoloosi tai et muuten malta odottaa meidän viikoittaista kuljetusta, niin rahtiliikkeidemme räätälöidyt kuljetuspalvelut tempaisevat tilaukset ympäri Suomen! Yli 500 euron (alv 0) tilaukset matkaavat rahtikuluitta. Pienimmissä tilauksissa toimitusmaksu on 20 euroa.

NOUTO VALITSEMASTASI NOUTOPISTEESTÄ

Pannaanpa hihna kiinni ja suunnataan paketin perään! Valitse mieleinen noutopisteesi (Posti tai DB Schenker) ja kun pakettisi odottelee sinua, niin saat siitä tekstiviestin.

Toimitusmaksu on 10 euroa ja noutopisteeseen mahtuu yksi laatikko - eikä se saa olla suurempi kuin 0,144 m3 tai painavampi kuin 20 kg.  

NOUTO VARASTOLTAMME

Häntä heilumaan ja kohti varastoamme! Nouto onnistuu ilman muuta - täällä tassuttelemme työn touhussa arkisin klo 8.30-16 osoitteessa Ruosilankuja 4, Helsinki. 

Noutotilaukset ovat noudettavissa viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta. Jos tilauksellasi on kiire, vinkkaa siitä meille, niin laitamme tarvittaessa käpälät vipattamaan vauhdilla!


Kaikenkarvaisten 

kuljetuspalvelu 
suoraan ovellesi!