Trovet Plus – Eläinlääkäreiden suosittelemaa huippulaatua koirille ja kissoille

Eläinlääkäreiden kehittämät erittäin korkealaatuiset kuiva- ja märkäruoat


Trovet Plus on lemmikkiruokavalmistaja Visánin uusi, entistä parempi tuoteperhe, joka tarjoaa huippulaatuista ruokaa lemmikillesi sekä erikoistuneita ratkaisuja koirien ja kissojen terveysongelmiin ja vakaviin allergioihin. Uusissa Trovet Plus -ruoissa käytetään vain luonnollisia ainesosia sekä tuoretta lihaa ja kalaa – ei koskaan pakastettua tai jauhettua. Erityisesti tämän ja tarkan laadunvalvonnan vuoksi Trovet Plus erottuu muista tuotemerkeistä tarjoten korkeinta mahdollista laatua karvaisille perheenjäsenillemme. 

Tuotteet

Trovet Plus on eläinlääkärijakeluun tarkoitettu, markkinoiden laadukkaimpiin merkkeihin lukeutuva lemmikkiruokasarja. Trovet Plus on hypoallergeeninen ruokasarja, joka tarkoittaa, että ruoissa käytetään aina vain yhtä hiilihydraatin- ja proteiininlähdettä per tuote. Valikoimista löytyy siten myös vaihtoehdot vaikeasti allergisille koirille ja kissoille. Jokaisesta mausta on valmistettu märkä- ja kuivaruokien lisäksi myös koulutusherkut.


Tuoteperhe tulee korvaamaan aiemman Trovet-sarjan, joten myös Trovet Plussan valikoimista löytyy spesifisiä erityisruokia eri sairauksien hoidon tueksi, kuten munuais-, maksa-, virtsatie- ja suolistovaivoista kärsiville lemmikeille. Siksi Trovet Plus -tuotesarja on saatavilla vain eläinlääkäriasemilta, ja eläinlääkärisi osaa suositella lemmikillesi sopivaa Trovet Plus -tuotetta.


Trovet Plus -tuotteissa käytetään vain ultra-premium-luokan tuoreita lihatuotteita, jotka kuumennetaan valmistusprosessissa vain kerran, minkä vuoksi myös ravintoaineet säilyvät paremmin. Trovet Plus -resepteissä käytetään aina 100% tuoretta lihaa ja kalaa, jolloin proteiinin laatu pysyy parempana, fosfori- ja kalsiumpitoisuudet ovat pienempiä ja tuotteet maistuvat paremmilta. Ruokien lisäaineina käytetään ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja, jotka tukevat lemmikkisi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä​​.


Trovet Plus -ruokien laadun takeena on laajat, kolmannen osapuolen auditoimat sertifikaatit: ISO 22000 (elintarviketurvallisuudesta), ISO 9001 (laadunhallinnasta) sekä Ethical Accrediation from the Good Shopping Guide (sitoutuminen eettiseen tuotantoon). Trovet Plussan valmistaja Visán on myös PETA:n sertifioima yritys, joka ei testaa tuotteitaan tai ainesosiaan eläimillä. 


Kaikenkarvaiset on yksinoikeudella Trovet Plus -tuoteperheen maahantuoja Suomessa, jonka jakelu alkaa tammikuussa 2024.


Trovet Plus proteiinit

Trovet Plus -koiranruoatTrovet Plus koiranruoat

Trovet Plus -kissanruoatTrovet Plus kissanruoat

Ennakkotilaa Trovet Plus -lemmikkiruokia eläinlääkäriasemallesi ottamalla meihin yhteyttä!