Pet Clean – Lemmikkien puhdistuspyyhkeet

Pet Clean: uudenlainen tapa huolehtia lemmikkisi puhtaudestaLemmikkien pesu ja hampaiden puhdistus voi olla aikaa vievää ja epämukavaa – niin omistajalleen kuin lemmikillekin. Kaikenkarvaiset maahantuovat uudenlaisia lemmikkien puhdistustuotteita, jotka helpottavat erityisesti koirien ja kissojen puhtaanapitoa pesukertojen välissä: kertakäyttöisiä Pet Clean -puhdistuspyyhkeitä.  

Pet Clean tuotteet

Hypoallergeeniset ja hellävaraiset puhdistustuotteet kaikenikäisille lemmikeille


The Core Clean Companyn Pet Clean -tuoteperheen puhdistuspyyhkeet ovat eläinlääkäreiden hyväksymiä, hypoallergeenisia ja sisältävät luonnollisia eteerisiä öljyjä. Puhdistusliinat ovat valmistettu vastuullisesti tuotetusta kankaasta ja soveltuvat kaikenikäisille koirille ja kissoille. Lisäksi ne ovat turvallisia käyttää yhdessä kirppu- ja punkkikarkotteiden kanssa. Pet Clean -tuotteiden kanssa vettä ei tarvita - hellävarainen pyyhintä riittää pitämään lemmikkisi puhtaana!


Kaikissa Pet Clean -tuotteissa on suljettava kansi eivätkä ne sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeeneja, alkoholia tai muita kovia kemikaaleja. 


Pet Clean kuivashampoopyyhe


Pet Clean kuivashampoopyyhe on kuin vedetön shampookylpy, jonka saippuaton vaahto pesee hellästi pois lian ja bakteerit. Kuivashampoopesu pesee lemmikkisi puhtaaksi jättäen miellyttävän tuoksun turkille. Tuote on tarkoitettu turkin puhdistukseen ja terveen turkin ylläpitoon eikä korvaa säännöllistä pesua.

Pet Clean yleispuhdistuspyyhe


Kostea ja miellyttävän tuoksuinen, hellävarainen pyyhe lemmikin päivittäiseen puhdistukseen. Pet Clean yleispuhdistuspyyhe soveltuu mm. tassujen, nenän, korvan, silmänympäryksen, pepun tai turkin puhdistukseen. Pyyhkeissä on pitkäkestoinen ja raikas tuoksu ja tuotteen pH on tasapainoitettu. Saatavilla myös 100 kappaleen pakkauksessa.

Pet Clean pepun puhdistuspyyhe


Pidä lemmikkisi peppu puhtaana Pet Clean pepun puhdistuspyyhkeiden avulla! Pepunpuhdistuspyyhkeet ovat suunniteltu erityisesti peräaukon alueen puhdistukseen ja ne edesauttavat anaalirauhasten hyvinvointia. Tuotteen sisältämä kamomilla rauhoittaa herkkää intiimialueen ihoa. Puhdistuspyyhe neutraloi epämiellyttäviä hajuja ja miedot puhdistusaineet pyyhkivät sotkut ja tahrat mukanaan.

Pet Clean silmänympärys- ja korvien puhdistuspyyhe


Pet Cleanin silmänympärys- ja korvien puhdistuspyyhkeet ovat näppärä tapa puhdistaa rähmät ja muut liat lemmikkisi pään alueelta. Ne ennaltaehkäisevät infektioita ja muita terveysongelmia silmissä ja korvissa. Kertakäyttöiset silmänympärys- ja korvien puhdistuspyyhkeet sisältävät muun muassa aloeta, jojobaa ja E-vitamiinia suojaten silmänympärysten ja korvien herkkää ihoa.

Pet Clean hampaidenpuhdistuspyyhe


Kertakäyttöiset Pet Clean hampaidenpuhdistuspyyhkeet edistävät suun terveyttä poistaen plakkia ja pahaa hajua. Monetkaan lemmikit eivät varsinaisesti rakasta hampaiden harjausta, jolloin hampaidenpuhdistuspyyhkeet ovat oiva valinta hammashygieniasta huolehtimiseen. Pet Clean hampaidenpuhdistuspyyhkeet ovat yhtä tehokas tapa puhdistaa lemmikkisi purukalusto kuin hampaiden harjaus, ja niitä suositellaan käytettäväksi kahdesti päivässä tai aina ruokailun jälkeen.

Dynaaminen pätkäsi näytetään tässä... Tämä viesti näytetään, koska et ole antanut sekä suodatinta että mallia käytettäväksi.

Haluatko Pet Clean -tuotteita myös sinun kauppasi valikoimiin? Luo tunnus Jälleenmyyjäksi-sivulla, ja saat pääsyn tilausjärjestelmäämme!